torsdag 17 februari 2011

Fascinerande

Jag tycker att det är lite fascinerande att mitt inlägg "Sorg är kärlek som blivit hemlös" fortsätter att nu och då titta in på "Mest läst just nu"-listan. Jag tror, utan att i och för sig ha fört någon statistik över det, att det är det enskilda inlägg som tillbringat längst tid där, sammanlagt.

Bloggposter är annars ofta färskvara, men det finns undantag tydligen. Eftersom det är ett av de inlägg jag själv är mest nöjd med, och också ett av de inlägg som markerade en övergång i den här bloggen till mer  av personliga inlägg så är jag inte alls missnöjd med det. Mest bara fascinerad.

2 kommentarer:

  1. Ett intressant fenomen, för som du säger, är inlägg ofta en färskvara. Jag har t ex fått arga gubbar efter mig som läst nåt evenemangstips - skrivet för hundra år sen. Gubbarna har inte bemödat sig med att kolla datumet under rubriken, liksom...

    SvaraRadera
  2. Jo, särskilt när man skriver apropå en särskild händelse/nyhet, eller då om evenemangstips, så blir inläggen ju lätt inaktuella. Men sen finns det ju de som står sig. Och i ärlighetens namn – och då pratar jag om bloggar generellt alltså – tror jag att det ofta finns fler guldkorn än de som folk hittar till.

    Men när läsare faktiskt fortsätter att hitta till sånt man själv tycker är viktigt även långt efter att man skrev det så är det ju extra kul!

    SvaraRadera