söndag 21 februari 2016

Det här inlägget ligger bara kvar en begränsad tid*...

.... Så skynda fynda! Eller nåt sånt.

Rotar i gamla filer p.g.a. inköp av ny hårddisk, och råkade hitta ett åtta år gammalt paper som jag tror kan vara intressant för den som har intresse av något av det följande:

* Pingströrelsen
* HBTQ
* Predikningar
* Tomas Sjödin
* Textanalys
* Argumentationsanalys


Det är en analys av en predikan av Tomas Sjödin, kontexten (den akademiska) är en delkurs i textanalysmetoder, och den är en slags pendang till den uppsats jag senare skrev om olika sätt som det talas (eller talades) om hbtq i predikningar i den svenska pingströrelsen.

Den saknar försättsblad (även ovan nämnda uppsats har jag sparat utan att spara försättsbladet upptäckte jag när jag skulle rota fram den till @elsander en gång i tiden, jag får väl konstatera att jag är systematiskt värdelös på att spara försättsblad till mina uppsatser och liknande alster...).

Men både text och bilagor är med (i Förhandsvisning ser den ena bilagan lite skum ut – utbytta tecken och så – men i Adobe Reader är det inga problem).

Ett litet stalltips från coachen är att de intressantaste resonemangen finns i noterna (3 och 4, främst). Detta beror på att jag kringgick utrymmesbgränsningen genom att lägga sidonoteringar i resonerande noter (det var nämligen bara brödtexten som hade en teckenbegränsning...)...

Jag har lagt upp den i min dropbox, vill du läsa så: Klicka här* Jag "städar" i min dropbox ganska flitigt, så länken kommer inte att fungera så länge. Spara ner dokumentet om du vill vara säker på att kunna läsa det igen. Och jag tänker att den här bloggposten blir överflödig när länken så småningom är död, så den kommer också att plockas bort vad det lider. Skynda fynda som sagt...3 kommentarer:

 1. Är det DÄRFÖR folk ibland resonerar i fotnoter! Ett oskick, tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Det är ju ETT skäl, helt klart...

  Men sen får jag medge att jag personligen faktiskt älskar resonerande fotnoter ;)
  http://libreb.blogspot.se/2011/03/ett-fotnot-till-samtiden.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du lärde mig att använda resonerande fotnoter, ett ljuvligt oskick även när andra gör det=)

   Radera