tisdag 3 januari 2012

Kom du hit via Bokus, Adlibris eller SR...

...eller via twinglylänk på någon annan sida?

Då kan det hända att du inte hamnat där du tänkte dig. En twinglylänk är nämligen så pass (onödigt?) komplicerad att man måste klicka på inläggstiteln för att hamna på det inlägg som länkar till sidan i fråga. Om man istället klickar på bloggnamnet så hamnar man på bloggens startsida.

Alltså: Ville du komma till ett specifikt inlägg som du såg en länk till under en artikel eller dylikt? Då är det enklast att helt enkelt backa tillbaka till den sida du kom ifrån och så klicka på inläggstiteln (alltså inte på "En blogg. Helt enkelt").

Alternativt kan du använda sökfunktionen här till vänster (en liten bit ner, under "Bloggarkiv", heter "Leta i den här bloggen"), för att söka efter bloggposter med relevanta ord eller namn i. Eller så kan du söka här på sidan, under etiketter efter en boktitel, eller författarnamn/personnamn som motsvarar vad du egentligen ville läsa om.


------
Den här texten, eller åtminstone en kortversion av den, skulle jag vilja ha överst på bloggens startsida alltid, men det är inte riktigt möjligt så jag får nöja mig med att slänga in det som bloggpost, så ligger det överst ett tag i alla fall. Kan mycket väl hända att den här bloggposten återkommer med (o)jämna mellanrum.

2 kommentarer:

  1. Jag hittade hit när jag sökte på Doctor Who, eller vad det Torchwood? Nåväl. Via google iallafall. Är smått besatt och googlar en hel del på ovanstående ;)

    Du verkar skriva om en hel del intressant, bortsett från nämnda serier, så jag återkommer nog :)

    SvaraRadera
  2. Aha! Kul med en annan Torchwood/Doctor Who-nörd! Och kul att du hittat hit! Välkommen tillbaka.

    SvaraRadera