fredag 8 juli 2011

Nädå...

...Jag har inte blivit levande begravd under fallande bokmassor. Det har bara känts så stundvis...

Onsdag flydde jag hettan här inne, och satt ute (i skuggan) med...såklart... en bok, och igår försökte jag spurta för att bli klar med hela omorganisationen/uppröjningen/insorteringen/städningen i hyllorna (trots att jag höll på mellan klockan 07 och 19 blev jag faktiskt inte riktigt klar, men bra nära i alla fall).

Den där tillfälliga kattlösningen blev utbytt mot en ny, kanske lika tillfällig men i alla fall smidigare (återstår att se om den håller för katternas anstormning...). Saken var nämligen den att när det blev dags att fixa den saken så: Valde jag ut en planka, mätte och markerade hur/var den skulle sågas, grävde fram träplugg och en borr i motsvarande storlek, tog fram borrmaskin och sticksåg...och sen såg jag att jag också behövde röja plats och sätta upp arbetsbänken (hopfällbar) på balkongen...och då tappade jag liksom all energi... och bar tillbaka allt framburet och letade upp något som kunde knytas/spännas för böckerna i den aktuella hyllan istället...

2 kommentarer:

 1. Du har varit så duktig och jag är så imponerad att du har orkat ta tag i detta som även jag skulle behöva göra, delvis. Men jag kanske kan få kalla in expertisen och erfarenheten på området när det blir totalkaos hos mig??
  Hoppfullt!
  /En som ofta hoppats förr

  SvaraRadera
 2. ;-) Tackar! Tja, jag kan ju alltid bidra med lite råd och glada tillrop på distans...

  Det där är ju en sån sak som blir jobbigare ju längre man skjuter upp det... så jag får väl skylla mig själv helt enkelt... Men jag är nöjd med resultatet i alla fall!

  SvaraRadera