söndag 29 maj 2011

Bokutlottning!

När vi biblioteksfyndade igår råkade vi köpa på oss en bok vi redan hade, nämligen deckaren "O, Jerusalem!" av Laurie R. King. Tänkte därför att ni bloggläsare skulle få chansen att utöka er boksamling. En styck pocketbok (se bild) utlottas bland de som lämnar kommentar på detta inlägg.Utlottningen kommer gå till så att kommentarerna får ett lottnummer i enlighet med sin ordningsföljd (alltså, den första kommentaren har nr 1, och så vidare), sedan använder jag iphoneappen #random för att slumpvis välja ett av lottnumren/kommentarsnumren, som alltså blir vinnaren.

Dragningen görs 48 timmar efter att denna post publiceras (d.v.s. tisdag förmiddag), och resultatet presenteras här på bloggen (hur vinsten ska skickas/överlämnas får jag och vinnaren göra upp via mail).


Om boken: "O, Jerusalem" är en tillbakablick på en hittills okänt kapitel i Mary Russels och Sherlock Holmes liv tillsammans, den utspelar sig under en dramatisk flykt från Storbritannien som de två huvudpersonerna tvingas iväg på 1918. Sherlock Holmes bror Mycroft är förstås också inblandad på ett hörn. 


Den ingår i den Sherlock Holmes-serie som jag har bloggat om förut, här:

Apropå Sherlock
Läsning pågår!
Doubt is how we converse with him

Den är nummer 5 i serien, men handlingen utspelar sig i tid ungefärligen mellan bok 1 (The Beekeeper's Apprentice) och bok nummer 2 (A Monstrous Regiment of Women)

3 kommentarer:

  1. Å, klart jag vill vara med i utlottningen av en Laurie R King-bok!!! Älskar ju böcker, älskar deckare och älskar LRK:s böcker! So, I'm in!

    SvaraRadera
  2. Kul idé! Vi brukar också göra så när böckerna blir för många att vi går till antikvariatet i Kalix och lämnar in en jättehög med böcker som vi byter mot någon bok vi länge längtat efter.

    SvaraRadera
  3. Kommentar som kom via mail: "Klart jag vill vinna den boken! Count me in. Martin"

    SvaraRadera