söndag 22 augusti 2010

Dagens hushållstips!

Kan konstatera att ©Vanish fungerar även på kattkisslukt!

Det är ju lite problematiskt att inte ha egen tvättmaskin när man har katter som ibland får för sig att kissa på handdukar som ligger på golvet i badrummet och sånt. Vi hade inte mindre än fyra handdukar som var liksom tagna ur cirkulation på grund av att de kissats på, och tvättats (så snart det låtit sig göras när man först måste hitta en tvättstugetid), men ändå luktade kattkiss. Och det började kännas lite lätt löjligt. Är det meningen att man ska köpa ett lager handdukar på ikea och behandla dem som förbrukningsvaror?, liksom.

Efter att storasyster gjort mycket reklam för vanish under sommaren bestämde jag mig för att se om det kunde ta bort även "luktfläckar" så att säga. Och, jo, faktiskt, även den allra mest inkissade handduken blev helt luktfri med @Vanish i förtvätten. Bra för oss. Dåligt för ikea....

Dagens hushållstips är alltså: ©Vanish fläckborttagningsmedel fungerar även på lukter!

4 kommentarer:

 1. Tänk att jag har blivit en oavlönad pr-konsult för det där "rosa" ;-)

  SvaraRadera
 2. Ja, lita på rosa som sagt... Du borde be om arvode... ; )

  SvaraRadera
 3. Det är rena underverket - det håller mamma med om också

  SvaraRadera
 4. Fungerar även på skatskit kan jag meddela, efter att en skata lyckats få in en fullträff på min tröja... Men, OK, det hade kanske vilket tvättmedel som helst gjort, det var bara det att det var det enda handtvättsvänliga jag hade.

  Men bra är det, hursomhelst.

  SvaraRadera