torsdag 5 maj 2011

OK pa Twitter

Jag har tröttnat på att twitters länkförkortare vandaliserar alla länkar som innehåller å ä och ö*, därför gör jag nu denna lilla mellanstation, för Borås hänseende.

Alla mina poster (i dagsläget 4 st) om Borås hittar ni genom att klicka här 

Den av dem som mest handlar om det jag brukar vilja påpeka när jag försöker länka till mitt Boråsbloggande på Twitter är dock:

Borås, Borås...The stuff nightmares are made of


-----
*Mitt "pa" istället för "på" i rubriken är med andra ord medvetet och avsiktligt, hur oestetiskt det än må vara (för att inte tala om hur störande det är för en språkpolis som undertecknad...).


Uppdaterat: Enligt vad besökare här har meddelat mig så hugger tydligen webläsarna hos vissa av länken http://libreb.blogspot.com/search/label/Borås vid "å" så att den blir till den felvisande och innehållslösa http://libreb.blogspot.com/search/label/Bor . Exakt som Twitter gör med samma länk faktiskt... Jag vet tyvärr inte riktigt vad jag kan göra åt det, utöver att skriva Borås som Boras även i ämnesorden, och det vägrar jag (nånstans får en språkpolis ändå dra gränsen...). Och det är säkert inte till någon tröst att höra att länken fungerar hos de flesta heller... Men den viktigaste Boråsposten är i alla fall skriven i november (15e för att vara exakt) 2010, så om ni går in under arkiv och november 2010 så ska ni nog lyckas leta er fram till den trots era webläsares upptåg

2 kommentarer: