onsdag 29 december 2010

Mellandagsförkylning

Det är väl vad jag har nu, eftersom det är mellandagar och jag är förkyld... Blev dålig igår (vilket i och för sig gjorde Doctor Who-maraton till en ännu bättre idé).

Natten till idag har jag tillbringat vaken av halsont och feberfrossa och läsande en Val McDermid-deckare (julklapp) med den oerhört passande titeln Fever of the bone... Utlåtandet så här långt blir att det är en mycket bra deckare. Egentligen för bra för att slösas bort på en feberhjärna (har fått bläddra tillbaka och läsa om ganska mycket, och missat en hel del ändå, tror jag). Men man kan ju alltid läsa om hela boken vid ett senare tillfälle.

Och idag har jag varvat sovande med Minette Walters deckargåtor (på DVD).

Kulturfeber i mellandagarna således...

2 kommentarer:

 1. Deckare på längden och på tvären är bra medicin mot förkylning! För egen del var jag halvrisig i några dar, men det vände, otroligt nog!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Tack för krya på dig-hälsningen!

  Visst är deckare bra medicin! Brittisk sci-fi funkar det med...

  Vi firade ju en ganska barnrik jul (med tre syskonbarn), så förkylning är väl närmast att vänta. Tror det är systersonens jag fått, för han tappade rösten (en ettåring utan röst är ett ganska märkligt fenomen, man får titta på hans ansikte för att veta om han skriker liksom...). Min röst är visserligen inte borta (helt...), men det är väldigt mycket på halsen förkylningen satt sig.

  SvaraRadera