onsdag 4 maj 2011

Grattis till mig!Den här födelsedagsbrickan fick jag till sängen i morse ;-) Tårtan och kaffet serverades i köket, för jag äter helst inte i sängen (vill gärna sitta lite bekvämare då, och ha nånstans att sätta kopp och fat utan att det välter, etc).

Några jordgubbar kan man ju förstås äta, det är ju inte så mycket jox (=tallrik och bestick) med dem, så Anna brukar göra så att hon sätter en skål med jordgubbar på brickan (och de som inte läggs i skålen hör till tårtan, så klart).

6 kommentarer:

 1. Men STORT GRATTIS till dig! Härligt att du också är oxe som jag!!! Hoppas du får en fin dag!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tackar!

  "Det märks verkligen att du är oxe!" fick jag ofta höra under skoltiden... Fast snarare var det nog det att jag kommer från en släkt med envishet som en av de mer framträdande släktdragen. Är du också "envis som en oxe"?

  Och, jodå, det har varit en bra dag! Läsa födelsedagsböcker, leka med presenter och vårpromenera med födelsedagspresentkläder... -) Dags att börja laga födelsedagsmiddagen snart.

  Nu har jag fått in den där "Uppsatser och annat..."-fliken, förresten. Till priset av att ta bort länken till startsidan, men den kan man ju ändå alltid komma till genom att klicka på "En blogg. Helt enkelt." överst på sidan. Hoppas det ser ok ut hos dig också.

  SvaraRadera
 3. Jo nog har man fått - och får fortfarande! - såna kommenterar!.. Jag föredrar att tänka på envis i positiva termer. Ser på mig själv att om jag inte haft den där envisheten så hade jag nog inte suttit här idag.

  Din födelsedag var som en födelsedag ska vara, med andra ord!

  Fliken ser bra ut och jag tycker du har prioriterat rätt. Man kommer ju ändå till startsidan om man klickar på rubriken! Och som sagt, sidan laddar mycket snabbar nu och hänger sig aldrig hos mig sen du bytte utseende! Däremot är kommentarsgrejse lika segt som förut, men det är det hos alla B-bloggar när jag ska kommentera...

  SvaraRadera
 4. Tycker nog också att envishet är en övervägande positiv egenskap, även om man förvisso kan vara för envis för sitt eget bästa ibland också. Hursomhelst är det nog en sån där egenskap som man inte riktigt kan stänga av om man nu har den, är man envis så är man, helt enkelt.

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterhand. Vilken härlig bricka!

  SvaraRadera
 6. Tackar!

  Ja, det var den. Fotot kanske inte avslöjar så mycket av den, eftersom det är taget ur sängperspektiv så att säga. Men det var lite av planen när jag la kameran på sängbordet kvällen innan, att jag skulle fota gratulationen ur mitt perspektiv.

  Katterna som gick i svans efter Anna och sjöng födelsedagssånger på sitt eget vis syns inte heller i bild...

  SvaraRadera