onsdag 5 januari 2011

Hämnarviruset från underjorden

Nåt sånt är det jag råkat på. Nu är det dag 9 eller 10 av halsont med mera. Men framförallt halsont. De första dagarna hade jag löjligt hög feber också (med tillhörande feberfrossa). Den är betydligt mer under kontroll nu, men det är klart, konstant tillförsel av paracetamol har nog den effekten...

Senaste dygnet har jag dessutom lagt mig till med kliande utslag (ser ut som myggbett) över hela kroppen, inklusive i handflatorna, ansiktet och hårbotten. Distraherar från halsontet om inte annat.... Enligt den medicinska expertisen i familjen kan den här typen av virusinfektioner ge det symptomet när infektionen är på sluttampen. Det där med "sluttampen" låter i alla fall väldigt bra...

Detta bara som förkklaring till min frånvaro här...

6 kommentarer:

 1. Men fy, låter ju bara urjobbigt och läskigt! Fästmön började jobba igen i måndags - och det går med nöd och näppe. Hon hade också skithög feber och hosta och ont i bihålorna. Jag själv tycks ha klarat mig, ta i trä!!!

  Krya på dig!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, sådär våldsamt underhållande är det inte, det kan jag intyga... Hade i och för sig tänkt "bara ta det lugnt" i mellandagarna, men jag hade inte riktigt tänkt ta det så otroligt lugnt...

  Hade till exempel tänkt sitta lite vid datorn och småpilla, eller se film eller så... Promenera en del rent av... Lite film har det i och för sig blivit, liggande i soffan eller sängen. Men det är först igår och idag jag faktiskt varit i upprätt läge några längre stunder.

  Hoppas du lyckas hålla dig frisk! Det är så onödigt att vara sjuka båda två liksom. Anna har lyckats klara sig undan det här än så länge tycks det (ta i trä!).

  SvaraRadera
 3. Stackars min Snufsan.
  Om det är någon tröst så har jag det likadant.
  Trodde det var på avslut - men si - det rackars eländet började om.
  Tufft att ha ett jobb som kräver "sjuknärvaro" för att ingen kan ersätta.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Tack! Fast nån tröst vet jag ju inte om det är att du också är sjuk, förstås. Hoppas du mår bättre nu. Här kliar det fortfarande infernaliskt, men i övrigt är det bättre.

  SvaraRadera
 5. Hoppas kliandet också avtar.....
  Har du prövat att ta helt vanliga clarityn mot kliandet.
  Det hjälpte faktiskt mormor (en dag - under hennes sista sommar på jorden)när vi var i Tärnsjö/Heby på en biltur (det där beryktade myggområdet vid Daläven.)
  Hon fick en stark reaktion på alla myggbett- gav henne en av mina clarityn - och det hjälpte!

  Bättre är jag själv - men en bra bit är det kvar till bra!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Ska se om jag kan leta fram nåt sånt då. Det ska jag väl ha i någon gömma nånstans.

  Bra att du är bättre!

  Kramar

  SvaraRadera