måndag 28 juni 2010

varmt VARMT jättevarmt....

Ute är det än så länge på den tolerabla sidan termometern, men vår lägenhet har egenheten att vara ännu varmare än utomhustemperaturen under sommaren, och allra varmast är det precis vid datorn (och i köket).

Förr hörde även balkongen till de "värsta" platserna – en augusti satt vi på balkongen och konstaterade att det kändes att det började bli höst, lite kyligt på balkongen och så, en titt på termometern där ute visade 36 grader.... Jag vill liksom inte veta hur varmt det var där innan vi tyckte att det började bli kyligt... Men just det har vi åtgärdat med mörka gardiner.

Inga persienner (alltid nedfällda) eller gardiner, eller ens öppnade fönster, hjälper dock i köket och arbetsrummet. Tyvärr.

Detta inlägg bara för att förklara att om det är lite tunnsått med inlägg här är det för att jag smälter om jag sitter här vid skrivbordet mer än ett par minuter i taget...

Så vad gör NI här? Ut i solen med er! ; )

2 kommentarer:

  1. Visst är det ojämlikt vad ålder och vikt beträffar - men lilla "älvan" linnea kompenserar med envishet det hon saknar i styrka.
    Kramar/mammie!

    SvaraRadera
  2. Det kan jag tänka mig ; )

    kramar

    SvaraRadera