torsdag 17 juni 2010

Fortsatt förkylt

Det är fortfarande förkylt här, även om jag är lite piggare. Hostan är nästan borta (vilket möjligen kan ha något med Noskapinen jag tog att göra...), men i gengäld har jag blivit kungen av nysningar...

Hopp om snar bättring dock. Stay tuned...

3 kommentarer:

 1. Skönt att du är bättre i förkylningen.
  men du - kanske är du pollenallergiker som mor och brorsan?

  Många kramar från mammie

  SvaraRadera
 2. Jo, pollenallergisk är jag ju också (även om jag inte är säker på vilket pollen, jag har inte testat). Men det har inte varit så farligt med den varan här nere de senaste veckorna. Inte som jag har känt av i alla fall. Fast jag borde kanske pröva att ta en tablett bara för att testa om det blir bättre.

  Annars är jag ännu lite bättre idag. Och igår blev det faktiskt både handlat (jag) och diskat (jag och Anna) och matlagat (Anna) här. Vilket jämfört med iförrgår var rena energiexplosionen (annars har vi gynnat de lokala hemkörningspizzeriorna ordentligt den här veckan...). Så det går ju på rätt håll i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Uppdatering: Nu har jag prövat att ta en allergitablett och mår faktiskt väldigt mycket bättre... Inte helt bra, i och för sig, fortfarande hostig och så, men inte alls så totalt igenmurad, och inte alls så trött. ; )

  SvaraRadera